Minik Eller Büyük Hayaller Etkinlikleri

Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Çocuklarımızla Buluşuyor

06.04.2024 47

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün; öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye, yeni alanları oluşturmaya, milli ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelikkültürel ve sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu amaçla ilçemizde yer alan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerimizle "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluştutulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla: "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikler düzenlenecektir. Bu etkinlikler yıl içerisinde devam etmesi planlanmaktadır.

**Etkinlik planları yakın zamanda duyurulacaktır.